Lasiliukuseinät

Asennamme myös suuret, kiinteät ikkunat koko Suomen alueella

Ikkuna- ja oviasennuksiin erikoistunut rakennusalan yrityksemme asentaa myös lasiliukuseinät sekä suuret, kiinteät ikkunat    Kuopion sekä koko Suomen alueella. Tällaiset ratkaisut tuovat koteihin ja muihin tiloihin valoa, avaruutta ja laajempia näkymiä sekä vaihtelevuutta vuodenaikojen mukaan. Lasiliukuseinät ja isot ikkunat ovat se uniikimpi valinta taloihin ja huoneistoihin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme sekä asennuspalvelusta! Teemme asennuksia sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Vaativatkin asennukset onnistuvat meiltä

Me Monsi Oy:ssä pystymme hoitamaan vaativienkin paikkojen, jopa hyvinkin korkeiden kerrostalojen asennusurakat. Meillä on tarvittava osaaminen ja kalusto kyseisten tehtävien suorittamiseen tehokkaasti sekä sujuvasti.

Hoidamme kohteessa tarvittavat purkutyöt, uusimme eristeet, asennamme uudet lasiliukuseinät ja ikkunat sekä teemme viimeistelytyöt niin sisällä kuin ulkona. Uudiskohteiden ollessa kyseessä hoidamme luonnollisesti myös kyseiset asennustyöt täyden palvelun toimituksena.

Julkisivujen kokenut kunnostaja – ota yhteyttä!

Samalla kun laitamme ikkunat ja ovet kuntoon, voimme uusia esimerkiksi julkisivun paneloinnit ja pellit. Työskentelemme kohteissa pääosin aliurakoitsijana, olemme luotettava rakennusalan kumppani monelle yhtiölle. Kysy meitä toteuttamaan lasiliukuseinät, ikkuna- ja oviurakat!